Header Martijn Elisabeth

C MAJOR CREATIVE PRODUCTIONS

Verbonden in Passie voor Muziek

C Major Creative Productions staat voor produceren, creëren en passie voor muziek. Wij zijn er om jou als musicus (musicerend in een koor, ensemble, band of orkest) te helpen met het verbeteren van je muzikale impact. Wij helpen je bij het optimaliseren van jouw concerten en de concertbeleving van jouw publiek. Dit doen wij door de beste tips, ervaringen en kennis te delen via onze boeken, blogs, methodes, video's en trainingen, de C Major Methode . 

En wij helpen je en ondersteunen je met de organisatie en alle denkbare faciliteiten die je nodig hebt voor het realiseren van Succesvolle Concerten. Dit doen wij door middel van onze eigen Toolkit. We ondersteunen jouw muzikale ambitie met maatwerk, zodat jij je bezigt houdt met je muziek. Wij helpen je realiseren en zorgen voor je publiek! 

Jij maakt muziek, samen zorgen we voor de optimale concertbeleving voor jouw publiek en fans.

Wij supporten muziek,

wij zijn muziek!

Een warm applaus en een publiek waarbij dankbaarheid, enthousiasme en blijdschap overheerst na een voorstelling is het ultieme wat we kunnen bereiken. 


Het doel van elke muziekvoorstelling is om het publiek te laten genieten en hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dit kan alleen bereikt worden door een optimale klantbeleving en een naadloze interactie met jouw muziekvoorstelling.

En wat doe jij het liefste?

Juist, muziek maken! En wij doen de rest. 

- Samen maken wij er een grandioos succes van -  

Een keertje sparren?

Heb jij of je club advies nodig over het optimaliseren van je kaartverkoop of een andere uitdaging in de concertorganisatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een strategiegesprek aan!