Trainingen & Cursussen

Succesvol Concerten Organiseren

Beheers alle facetten van concertorganisatie. Van idee naar succesvolle afronding van jouw muziekproject. Verbeter je concertstrategie en krijg grip op de resultaten!

Jij wilt succesvollere concerten organiseren als...

Musicus | ZZP-er

Culturele Stichting

Jij houdt van muziek en concerten geven! 

Jij wilt slagen met je ambitieuze muzikale plannen,

ideeën en carrière...

Publiek dat zin heeft in jouw concert. Muziekliefhebbers die weten waarom ze bij jou in de zaal zitten. Fans die blij zijn dat ze een kaartje van jouw concert hebben kunnen bemachtigen. Het kan!

Leer alle aspecten kennen van een succesvolle concertorganisatie en krijg grip op je plannen, taken en mensen om je heen! 

Dus wil jij:

  • slimmer werken, niet harder
  • Praktische strategieën leren, zodat ze je helpen processen en systemen te stroomlijnen
  • Leren organiseren, delegeren en samenwerken, zodat niet alles start of stopt bij jou...


Dan is de training 'Succesvol Concerten Organiseren' de eerstvolgende stap voor jou. 

Met de training ‘Succesvol Concerten Organiseren’ leer je alle aspecten van een goede en geslaagde concertproductie  en je leert hoe je dit gaat  toepassen in je dagelijkse concertpraktijk. 

Het is een training in concert- en muziekprojectorganisatie voor musici en concertorganisatoren. De training wordt gegeven voor voor zowel beginners als gevorderden. 

In vier trainingsdagen, verdeeld over twee maanden, leer je aan de hand van de C Major Methode alle basiskennis over het tot stand komen van een concertproductie plus weet je welke type vaardigheden er nodig zijn om je project te gaan organiseren en leiden.

Reserveer nu alvast (vrijblijvend) je plek.

Reserveer alvast geheel vrijblijven je stoel in een van de trainingen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor een matchgesprek. We zoeken samen met jou naar een passende groep van gelijkgestemde musici.